Ga jij binnenkort trouwen en druk op zoek naar een geschikte DJ voor jullie bruiloft. Swingend de avond afsluiten, dat kan zeker met een bruiloft DJ. Muziek zet de toon voor jullie bruiloftsfeest en heeft een grote impact op de beleving bij zowel de gasten als bij jullie. Een originele playlist zorgt ervoor dat jouw gasten de voetjes niet van de vloer kunnen houden.

Als jullie kiezen voor een DJ op de bruiloft in plaats van voor band geef je veel verantwoordelijkheid uit handen betreft de muziek. Dit betekent natuurlijk niet dat je er helemaal geen invloed meer op hebt. Als bruid en bruidegom kan je jouw persoonlijke muziekvoorkeuren aangeven zodat de DJ de muziek hier zo goed mogelijk op kan afstemmen.  Het is handig om vooraf alle onderdelen van jullie bruiloft door te nemen met de DJ, zodat hij precies weet hoe hij/zij jullie bruiloft tot een succes maakt. Denk hierbij aan onderdelen als de openingsdans, ander entertainment en de afsluiting.

Professionaliteit van de bruiloft DJ
Allereerst is het belangrijk om te weten hoe je een echte DJ van een neppe DJ onderscheidt. Wat hiermee wordt bedoeld is dat er en verschil is in iemand die wekelijks zijn/haar vak uitoefent en iemand die zichzelf als DJ beschouwt.