Veel mensen vinden het nog steeds prettig om een krant op papier te lezen, maar ook voor de digitale krant worden er abonnementen afgesloten. Welke manier van het lezen van een krant past het beste bij jou? Lees je graag vanaf een scherm (digitaal) of heeft de papieren krant jouw voorkeur? Ken je jouw voorkeur, dan is er nog de keuze uit de vele landelijke kranten. “Welke krant past bij mij?” Je zult het je zeker weleens afgevraagd hebben. Heb je daar vervolgens actief op gereageerd bijvoorbeeld door losse nummers te lezen van de verschillende kranten of door proefabonnementen af te sluiten om ermee kennis te maken? Doen!

Stel jezelf de vraag: Welke krant past bij mij?

Stel jezelf de vraag “welke krant past bij?” als je een abonnement overweegt. Het aanbod aan landelijke kranten is groot, kijk online voor de namen groot en klein. Lees jij graag de krant die je ouders vroeger al lazen of weet je het echt niet? In dat laatste geval kom je achter je favoriete krant als je enkele losse nummers leest van verschillende aanbieders of je sluit een paar proefabonnementen af, die automatisch worden stopgezet. Let ook op de vele extra’s bij de zaterdag krant bijvoorbeeld, wellicht kan dat je keuze bepalen.

Tip 1: heb je een krant? Gooi hem niet na één keer lezen weg, maar maak er anderen blij mee.

Tip 2: lees samen met buren, familie of kennissen twee kranten, neem elk een abonnement en je geniet van 2 nieuwsbladen voor de prijs van één.

Tip 3: houd de aanbiedingen om een abonnement online af te sluiten goed in de gaten.